FTP voor werkgevers

Hulp nodig bij het vinden van het juiste personeel?

“Personeelsoplossingen op maat!”

FTP Personeelsdiensten als verlengstuk van jouw bedrijf

Wat kan FTP Personeelsdiensten betekenen voor opdrachtgevers?

  • Ben je op zoek naar tijdelijke versterking omdat je een project heeft binnengehaald waar je niet genoeg capaciteit voor hebt?
  • Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging voor één of meer van jouw personeelsleden?
  • Heb je voor jouw bedrijf personeel nodig en geen tijd om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten?

Voor vragen van deze strekking ben je bij FTP Personeelsdiensten aan het juiste adres! Wij gaan op zoek naar de personeel oplossing voor jouw bedrijf.

3 oplossingen die FTP Personeelsdiensten jou kan bieden

Personeelsdiensten op maat! Als arbeidsbemiddelingsbureau kunnen wij u 3 oplossingen op maat bieden. Deze zijn afhankelijk van de situatie en de wensen. Het gaat om de volgende 3 mogelijkheden en graag leggen wij de oplossingen uit op deze pagina:

Jouw voordelen als erkend leerbedrijf voor BBL-opleidingen!

FTP Personeelsdiensten houdt zich veel bezig met het werven en begeleiden van jongeren die hun VMBO-opleiding hebben afgerond of al een MBO-diploma hebben, maar naar een hoger niveau willen. Jij, als erkend leerbedrijf, hebt de kans om van hun steeds beter ontwikkelde kennis en kunde te profiteren! Check al jouw voordelen op onze pagina over BBL-opleidingen voor bedrijven. Alvast een aantal voordelen op een rijtje:

  • FTP betaalt de opleiding
  • Je ontvangt subsidie voor elke BBL-leerling die werkzaam bij je is

Uitzenden van personeel

Heb je voor jouw bedrijf personeel nodig en geen tijd om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten? Of ben je opzoek naar personeel om een tijdelijke piek, vakanties van vaste medewerkers, of ziekte op te vangen? FTP Personeelsdiensten heeft een oplossing voor je.

Of het nu gaat om technisch personeel, productiekrachten of administratief personeel, wij hebben een grote verscheidenheid aan gemotiveerde en gekwalificeerde uitzendkrachten in ons bestand.

Werkwijze

Om voor jou op zoek te gaan naar de meest geschikte kandidaat, brengen wij allereerst jouw wensen en eisen in kaart. Aan de hand van dit functieprofiel gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat binnen de afgesproken tijd. De kandidaat gaat bij jouw organisatie aan het werk en staat bij ons op de loonlijst. FTP Personeelsdiensten zorgt voor de loonadministratie, aanmelding bij alle instanties en verzorging van de afdrachten. De kandidaat vult wekelijks een werkbriefje in, dat door u ondertekent wordt. Aan de hand van dit werkbriefje wordt de kandidaat periodiek uitbetaald en ontvang jij een factuur.

Werving & selectie van personeel

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker, maar je hebt geen tijd of ervaring met het vinden van de meest geschikte kandidaat? Dan is de dienst werving & selectie voor jou de ideale oplossing.

Bij werving en selectie gaat het erom, om een goede match te krijgen waarbij zowel met de eisen en wensen van beide partijen rekening gehouden dient te worden. Om dit traject, met de uiteindelijke match als doel, zo goed mogelijk te laten verlopen, besteedt FTP Personeelsdiensten hier veel aandacht aan.

Werkwijze

Om de meest geschikte kandidaat te vinden, zullen we beginnen met een inventarisatiegesprek. Hierin worden jouw wensen en eisen vastgelegd en proeven wij de sfeer binnen jouw bedrijf. Aan de hand van dit gesprek wordt een functieprofiel opgesteld. Na jouw goedkeuring zullen wij op zoek gaan naar geschikte kandidaten. Het werven van kandidaten gaat middels advertenties, social media en het raadplegen van ons netwerk.

Na een uitgebreide werving & selectie procedure maken wij voor jou een voorselectie. Je wordt in contact gebracht met een aantal geschikte kandidaten waarna door jou besloten kan worden met wie je in zee wilt gaan.

Werving en selectie is echt maatwerk. Je hoeft jezelf niet druk te maken over personeelsadvertenties en sollicitatieprocedures, die zeer tijdrovend en kostbaar kunnen zijn. Wij kunnen deze service aanbieden tegen een van tevoren afgesproken tarief.

Detacheren van personeel

Ben je opzoek naar een medewerker waarvan je de zekerheid hebt, dat deze gedurende een vastgestelde periode beschikbaar blijft voor jouw bedrijf. Maar je wilt niet gebonden zijn aan vaste contracten? Dan is detacheren wellicht voor jou de oplossing.

Onder detachering verstaan wij het ter beschikking stellen van een medewerker aan jouw organisatie. De medewerker staat bij FTP Personeelsdiensten onder contract. Wij verzorgen de complete loonadministratie, aanmelding bij alle instanties en verzorging van de afdrachten.

Werkwijze

Van tevoren wordt met jou en de medewerker een detacheringsperiode overeengekomen. Wanneer jij en de medewerker na de vastgestelde periode met elkaar verder willen, dan kun je zonder bijkomende kosten de medewerker in dienst nemen.

Met detachering heb je de zekerheid dat een medewerker voor een bepaalde periode voor jouw bedrijf inzetbaar is, maar je hebt geen omkijken naar arbeidsovereenkomsten en mogelijke werkgeversrisico’s bij ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Deze nemen wij voor onze rekening.