Over FTP Personeelsdiensten

Wie wij zijn, wat wij doen

“Arbeidsbemiddelingsbureau, voor zowel werkzoekenden als werkgevers”

Wat wij willen bereiken

FTP Personeelsdiensten is gespecialiseerd in het leveren van zowel tijdelijk als vast personeel. Als gespecialiseerd bureau, heeft FTP Personeelsdiensten jaren ervaring en daarmee een uitgebreid netwerk opgebouwd. Juist door deze ervaring, is FTP Personeelsdiensten prima in staat om de wensen van zowel de opdrachtgever als de werkzoekende te combineren.

Hoe wij het verschil maken

FTP Personeelsdiensten is een klein bedrijf met een platte organisatie en weinig overheadkosten. Mede door de lage overheadkosten, kan FTP Personeelsdiensten haar diensten verlenen tegen zeer scherpe tarieven. De organisatie van FTP Personeelsdiensten onderscheidt zich door kwaliteit in werk, vakkennis, professionaliteit en snelle service. Dit resulteert in betrokkenheid en een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en werknemers.

Wat wij kunnen betekenen voor jóú

Leerling loodgieter FTP Personeelsdiensten

Ben je werkzoekende?

Jouw nieuwe uitdaging start hier

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan waar het werkplezier hoog in het vaandel staat? Wij hechten enorm veel waarde aan de persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot bijscholing via opleidingen en cursussen. Kom gerust even vrijblijvend een praatje maken en dan bekijken we samen alle mogelijkheden voor jou, als werkzoekende.

Montage leerling via FTP Personeelsdiensten

Ben je op zoek naar personeel?

FTP Personeelsdiensten als jouw verlengstuk

Ben je op zoek gekwalificeerd personeel, zonder daar nu de vaste lasten voor te hoeven te betalen. Maar met de mogelijkheid tot vast dienstverband? Wij als FTP Personeelsdiensten bieden jou die mogelijkheid. Neem gerust even contact met ons op en bekijk alvast even op onze pagina voor werkgevers wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ervaringen & bevindingen